Fa anys, entre copes de vi, se’ns va ocórrer la idea de crear un club d’amics dels vins de Can Ràfols dels Caus, el Caus Connection. Ara aquesta idea, juntament amb la nova bodega, s’ha convertit en una realitat.
Les idees bàsiques són les següents:

Caus Connection és un club que abasta tota mena d’amants del vi.

És un club participatiu, divertit i divulgatiu que informa sobre totes les activitats que es van desenvolupant a Can Ràfols dels Caus, i que organitza trobades periòdiques, tastos verticals, tastos comparatius i presentacions de nous vins.

Els socis tenen la possibilitat de la compra preferent i reserva anticipada de les noves anyades, d’assemblatges únics i anyades mítiques de l’història de Can Ràfols dels Caus, a més de preus especials i ofertes que van dirigides exclusivament als socis.
 
El vostre club més selecte
 
Un club que és selecte perquè només admet a amants del bon vi, amants de la bona vida i de la vida bona. Un club d'amics que vol compartir experiències, projectes, idees, descobriments i sobretot una sincera amistat per tot el que ens uneix.

Els socis del Club gaudiran de descomptes especials i ofertes exclusives a la Botiga, en les visites a la finca i cellers i en la nostra casa rural Can Piula. A més estaran sempre ben informats de tot allò que es cou en el món del vi i als cellers de Can Ràfols.

El nostre Club és una comunitat que vol créixer dia a dia gràcies a l'experiència i inquietuds dels seus integrants. Ensenya'ns el que saps i aprèn el que encara no has descobert.


T'esperem.
 
 
Com fer-se soci...

Si estàs interessat en unir-te a Caus Connection, només cal omplir el formulari i enviar-lo al nostre equip de Caus Connection.
El teu nom:
La teva empresa:
El teu correu electrònic:
El teu telèfon:
 
 
Cap dada és obligatoria.

Fent clic a "Inscriure" accepta a efectes previstos en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, que vostè és informat que les dades personals proporcionades en aquest formulari electrònic s'incorporaran (o s'actualitzaran) als fitxers de
Can Ràfols dels Caus.

Té dret a l'accés, rectificació, cancelació i oposició en els termes previstos en la Llei, que podrà exercitar mitjançant escrit dirigit al responsable dels mateixos mitjançant el correu electrònic canrafolsdelscaus@canrafolsdelscaus.com o mitjançant el nostre formulari de contacte.
 
 
 
 
Powered by Imaginarte Studio